• Студентські та учнівські квитки державного зразка

    Студентські та учнівські квитки державного зразка

    З 2001 року всі навчальні заклади в Україні зобов'язані видавати студентські та учнівські квитки єдиного державного зразка, виготовлені на основі фотокомпютерной технології, вид і технологія виготовлення затверджені Міністерством освіти і науки України.
  • Документи про освіту

    Документи про освіту

    Харківський регіональний Центр "Студсервіс" з 2003 року надає інформаційні послуги з формування баз даних учнів і випускників навчальних закладів Харківської області всіх видів підпорядкування і власності, а також всіх рівнів акредитації і забезпечує навчальні заклади Харківської області України документами про освіту, студентськими, учнівськими квитками державного зразка згідно законодавства України.
  • Сучасні технології в освіті

    Сучасні технології в освіті

    Харківський регіональний центр "Студсервіс" з 2007 року є ліцензіатом по впровадженню Автоматизованої системи керування вищим навчальним закладом АСК "ВНЗ" і Автоматизованої системи "Школа"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

У ЗНУ проходять безкоштовні тренінги щодо написання ЗНО, на які вже зареєструвалися понад 1,5 тис абітурієнтів

Перевірити рівень підготовки до ЗНО, отримати поради від викладачів та психологів, а також більше дізнатися про організацію тесту. Такою можливістю скористаються понад 1,5 тис абітурієнтів, які вже зареєструвалися на безкоштовні тренінги щодо написання ЗНО, організовані в Запорізькому національному університеті.

Наразі учасники вже склали тест з української мови та літератури, біології, хімії та географії. На черзі - фізика, історія України, математика та іноземна мова.

Учасником може стати кожен охочий, але для цього потрібно заздалегідь зареєструватися на сайті вишу. Цьогоріч серед охочих пройти курс - школярі Запоріжжя та області, а також інших регіонів.

Під час тренінгів майбутнім вступникам розповідають, як краще зосередитися на завданнях, впоратися із хвилюванням та правильно розподілити час, виділений на вирішення тесту. Також їм проводять інструктаж щодо технічних особливостей: необхідні документи для допуску, дисципліна під час написання, урахування часу на доїзд до місця проведення тесту.

Окрім теоретичних рекомендацій, абітурієнти безкоштовно отримують зошити із пробними завданнями, які вони можуть опрацювати самостійно.

“Профільні викладачі університету самостійно готують тестові зошити відповідно до програми ЗНО з конкретного предмету. Такі програми є у відкритому доступі на сайті УЦОЯО. Під час укладення зошитів ми намагаємось врахувати усі нюанси: структуру, кількість та складність завдань, манеру викладу тощо. Важливим для нас є й результат тестування, його об'єктивність. Для цього ми оцінюємо роботи не за прізвищами учасників, а за шифром, який вони отримують під час реєстрації”, - зазначила начальник відділу доуніверситетської підготовки ЗНУ Юлія Паскевська.

Результати складених під час тренінгу тестів оприлюднять на офіційному сайті ЗНУ вже найближчим часом ( https://www.znu.edu.ua/ukr/pk).

Нагадуємо, що реєстрація на ЗНО триватиме до 19 березня 2018 року.

Прес-служба ЗНУ

 

© 2016 Регіональний центр "Студсервіс"