• Студентські та учнівські квитки державного зразка

    Студентські та учнівські квитки державного зразка

    З 2001 року всі навчальні заклади в Україні зобов'язані видавати студентські та учнівські квитки єдиного державного зразка, виготовлені на основі фотокомпютерной технології, вид і технологія виготовлення затверджені Міністерством освіти і науки України.
  • Документи про освіту

    Документи про освіту

    Харківський регіональний Центр "Студсервіс" з 2003 року надає інформаційні послуги з формування баз даних учнів і випускників навчальних закладів Харківської області всіх видів підпорядкування і власності, а також всіх рівнів акредитації і забезпечує навчальні заклади Харківської області України документами про освіту, студентськими, учнівськими квитками державного зразка згідно законодавства України.
  • Сучасні технології в освіті

    Сучасні технології в освіті

    Харківський регіональний центр "Студсервіс" з 2007 року є ліцензіатом по впровадженню Автоматизованої системи керування вищим навчальним закладом АСК "ВНЗ" і Автоматизованої системи "Школа"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Коледжам дали рекомендації з підготовки учнів до ЗНО

Викладачам закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку молодших спеціалістів, надані методичні рекомендації з підготовки студентів до ЗНО з української мови.

Рекомендації надані Спілкою голів методичних об’єднань викладачів української філології закладів вищої освіти у зв'язку з впровадженням в 2018 році державної підсумкової атестації студентів, які здобувають рівень молодшого спеціаліста з одночасним завершенням здобуття повної загальної середньої освіти з української мови у формі ЗНО.

Рекомендації містять поради викладачам української мови, що мають на меті забезпечити якісну підготовку студентів до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови.

Зокрема, викладачам рекомендують розподілити години на вивчення окремих  розділів та передбачити додатковий час на повторення деяких тем.

Окрім цього, викладачам української мови рекомендують навчати студентів алгоритмів виконання тестових завдань різних форм, аналізувати результати тестування, звертати увагу студентів на формування вмінь студентів писати власні висловлювання тощо.

Також викладачам радять рекомендувати своїм студентам проходження тестувань у режимі онлайн на сайті «ЗНО онлайн», де розміщені тести, що складали абітурієнти під час пробного та основного зовнішнього оцінювання 2009-2017 років та інші інтернет-ресурси, які допоможуть студентам у підготовці до ЗНО з української мови.

Як відомо, зараз в Україні триває реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Учні, слухачі або студенти закладів професійної або вищої освіти, які в поточному році здобувають повну загальну середню освіту та складають ДПА у формі ЗНО мають реєструватись на тестування у своїх закладах освіти.

osvita.ua

 

© 2016 Регіональний центр "Студсервіс"