• Студентські та учнівські квитки державного зразка

    Студентські та учнівські квитки державного зразка

    З 2001 року всі навчальні заклади в Україні зобов'язані видавати студентські та учнівські квитки єдиного державного зразка, виготовлені на основі фотокомпютерной технології, вид і технологія виготовлення затверджені Міністерством освіти і науки України.
  • Документи про освіту

    Документи про освіту

    Харківський регіональний Центр "Студсервіс" з 2003 року надає інформаційні послуги з формування баз даних учнів і випускників навчальних закладів Харківської області всіх видів підпорядкування і власності, а також всіх рівнів акредитації і забезпечує навчальні заклади Харківської області України документами про освіту, студентськими, учнівськими квитками державного зразка згідно законодавства України.
  • Сучасні технології в освіті

    Сучасні технології в освіті

    Харківський регіональний центр "Студсервіс" з 2007 року є ліцензіатом по впровадженню Автоматизованої системи керування вищим навчальним закладом АСК "ВНЗ" і Автоматизованої системи "Школа"
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

USAID передав Міністерству освіти і науки сучасне серверне обладнання

USAID передав Міністерству освіти і науки сучасне серверне обладнання

Агентство США з міжнародного розвитку USAID в межах проекту міжнародної технічної допомоги Альянс сприяння прозорому управлінню освітою в Україні (Альянс UТЕMA) передало МОН сучасне ІТ обладнання. Це, зокрема, сервер кластеру віртуалізації, сервер управління та резервного зберігання, мережеве обладнання та система зберігання даних. Вартість обладнання – близько 2,1млн гривень.

Передбачається, що обладнання використовуватиметься для удосконалення IT-інфраструктури Міністерства: розміщення електронної системи документообігу, покращення інформаційного забезпечення в МОН, посилення захисту інформації. Ця робота є частиною створення потужного центру обробки даних, що запланована Міністерством.

«Впровадження нових управлінських практик на основі новітніх технологій не тільки підвищить рівень відкритості Міністерства, а й збільшить ефективність та прозорість його роботи загалом», – зазначив заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба.

Альянсом UТЕMA вже проведено конкурс на розробку, постачання і встановлення програмно-апаратного комплексу «Система електронного документообігу Міністерства освіти і науки України», переможцем якого стало ТОВ «Смарт Бізнес». Укладено відповідний договір, а також здійснено розробку та затвердження Технічного завдання. Наразі виконуються роботи з розгортання та налаштування серверів та мережевої інфраструктури, а також відбувається інсталяція та налаштування програмних продуктів.

 

Посилання

 

© 2016 Регіональний центр "Студсервіс"