Експо-форум трансформацій “Make IT SMART”

Make IT SMART – форум smart-трансформацій, який пройде вже 6 червня у Харкові за підтримки компаній Vodafone та Huawei. Цей захід – можливість для мешканців та гостей міста дізнатися більше про те, що ж таке smart city в Україні та світі, познайомитися з вже існуючими рішеннями для побудови розумних міст, подивитися на новітні розробки від справжніх digital-експертів українського та світового ринку.

На відкритті форуму будуть присутні почесні гості: генеральний директор Vodafone Ukraine – Ольга Устинова, генеральний директор Huawei Ukraine – Ма Ци,  а також Харківський міський голова – Геннадій Адольфович Кернес.

Об 11:30 спеціально для представників ЗМІ в залі “Харків” пройде прес-конференція з почесними гостями та організаторами заходу.

На форумі 16 спікерів у форматі small-talk за 15 хвилин ознайомлять учасників із найбільш цікавими темами smart-технологій міста: розвиток e-Governance в Україні, аналіз smart-трендів, smart-технології для розбудови міст та інше.

На заході будуть присутні учасники з різних міст України, а також експерти з Австрії, Великобританії та Китаю.

Окремої уваги заслуговує експо-зона, де будуть представлені новітніші технології smart-society для міста, будинку, дозвілля, роботи та відпочинку. Кожен з учасників зможе доторкнутися до digital-середовища та стати частиною smart-community Харкова.

Контакти:

063-486-01-11 Лазарєв Михайло, голова Офісу реформ

063-994-60-70 Лізогубова Кристина, організатор експо-форуму